Den 28 mars sände Josef Persson som sedan flera år är drabbad av svåra symptom av mikrovågsstrålning ett brev till överbefälhavaren Micael Bydén. I brevet beskriver Josef Persson de svåra, livshotande symtom som han och många som han har kontakt med drabbas av då militären och Saabs flygplan övar krigssituationer över Sverige och den ilska och frustration denna påtvingade exponering leder till. Detta att militärövningar är förknippade med användning av radar och elektromagnetiska vapen som leder till svåra hälsokonsekvenser för många är relativt okänt och måste belysas. Vi kan konstatera att många vittnar om en ovanlig trötthet och olika hälsoproblem i form av huvudvärk eller sömnsvårigheter då militären har sina övningar. Vi kan även konstatera att fåglarna verkar vara påverkade då de ofta är ovanligt tysta och inte sjunger, liksom vid övningen i slutet av mars 2019. Men många är drabbade av livshotande och så svåra effekter att de kan beskrivas som tortyr.

 

Ärende: Rörande tvångsbestrålning!

Till: ÖB Micael Bydén

Lidingövägen 24

107 85 Stockholm

Bäste Micael!

Idag kom militären till mitt hus och misshandlade mig igen. Man smög sig på mig på eftermiddagen när jag stod och staplade ved…….

Man tryckte ner mitt huvud och ströp min syretillförsel. Jag kämpade tappert emot en stund, och försökte förgäves upprätthålla mitt arbete. Men jag fick gå in och sätta mig vid köksbordet ganska snart.

Jag satt där och andades och försökte upprätthålla min vilja att leva. Men era radaroperatörer och elektroniska krigförare fortsatte att våldta mitt huvud oupphörligen under ca 3 timmars tid.

Vid åttatiden var jag uträknad igen. Maktlösheten inför en totalitär regim hade tagit över. Uppgivenheten nafsade mig i hälsenorna, och som så många gånger förr så önskade jag åter igen att jag skulle få dö och slippa er terror.

Så ca 20:15 så gick man sin väg tvärt igen, övergreppet på civila i fredstid var över för den här gången. Ni stängde av era förbannade jävla radar system, era elektroniska krigföringsleksaker, och livet vände åter till min lemlästade kropp.

Kanske finns det inget mänskligt kvar hos er? Möjligtvis är ni bara en klon av artificiell intelligens? Ja vad vet jag? Kanske är ni bara en helt vanlig fruktansvärt okunnig människa? Och kanske tror ni bara att jag är sjuk i huvudet, har köpt mobilindustrins prefabricerade ”vetenskap” om trådlösa system. Och militärens dolda arkiv om radar, mikrovågor och biologiska effekter av strålning det har ni aldrig tittat in i?

Ja vad vet jag? Och i ärlighetens namn det skiter jag i……………..

Sluta med eran förbannade tortyr av Svenska befolkningen i fredstid nu för i helvete! Det är nog nu!

Och ja mobilsystem är illa, men de attackerar inte en i skogen helt utan vidare, och bara för att ett övergrepp sker så rättfärdigar det inte ett annat. Jag har flera elöverkänsliga vänner som vid upprepade tillfällen varit nära att dö vid ert förbannade krigshetsande.

Ni är ju USA-indoktrinerad, och bör därför kunna engelska alldeles utmärkt? Om det finns någon medmänsklighet kvar i er så titta på föreläsningarna på youtube med Barry Trower. En militär precis som er, men specialiserad på elektronisk krigföring. Visserligen pensionerad som så många andra som vågar ta bladet från munnen, men likväl. Professor Martin Pall, Samuel Milham osv, samma sak. Listan kan göras lång.

När de första radaroperatörerna blev sjuka hade man kanske en vettig anledning för att ljuga, ja som ni vet så är ju krig viktigare än allt? Idag finns ju inget naturligt hot mot Sverige, förutom möjligtvis de inkvarterade IS krigare man vurmar så varmt för, liksom de idioter till politiker som verkar älska dem.

Er elektroniska krigföring, era radarmattor och störsändare kan ni experimentera med på er själva i slutna faradaysanläggningar. Er pressansvarige kan vara första försökskanin. När jag ringde och försökte få tala med er om dödsfall vid militärens övningar blev jag hänvisad till honom, tydligen kan ni inte tala för er själv?

Elöverkänslighet var löjligt tyckte han. Han hade minsann varit radaroperatör själv. Grattis, bra tillfälle att få uppleva en av Sveriges mest elektromagnetiskt avskärmade anläggningar

Jag finns här om ni är redo för en liten kulturkrock? Och jag spottar och svär enbart när man försöker döda mig och för att ni ska förstå allvaret i vad ni håller på med.

Er egen forskning visar att blodomloppet pga det magnetiska järnet fungerar som en flytande antenn. För oss som också fått agera behållare för det minst 30 ton kvicksilver som svenska folktandvården funnit för gott att deponera i befolkningen, så är den antenneffekten direkt livshotande när ni drar igång era leksaker.

30-40 böcker i ämnet har jag läst, hur många studier vet jag inte? Men jag har ca 70 st bara om infertilitet av strålning. Om ni inte är utvecklingsstörd så bör ni lätt kunna förstå det som min utbrända hjärna förstått. Det svåraste för människor att förstå brukar vara hur korrupt, ruttet och fantastiskt okunnigt Strålsäkerhetsmyndigheten är.

Jag skrev till militären för inte så längesedan och bad om en lista på studier som inte påvisat hälsoeffekter vid radarbestrålning. Svar uteblev, tydligen så tycker man i det ”demokratiska” Sverige inte att man behöver kommunicera med medborgarna?

Med det så har jag sagt mitt för idag. Militären har ju i enskilda fall tagit hänsyn till elöverkänsliga förut, speciellt de som inkommit med läkarutlåtanden. Själv ser jag dock ingen vits med det.

Även om jag pissar blod och mitt blodtryck stiger 20 enheter bara efter 10 minuters bestrålning så kommer det ju inte hjälpa eftersom människor lika drabbade som jag finns överallt i Sverige idag. Kanske människor som har barn och familj.

Men de flesta är väl rädda för er. Efter de kända fall där militären monterat upp sändare för att medvetet slå ut elöverkänsliga så är det väl få som vågar säga något. Mig kan det väl kvitta. Om jag fick dö och slippa er förbannade tortyr så vore det en välsignelse. Värst är det väl för mina anhöriga.

Och nästan var dag tillåter ju numera militären att man sprayar tonvis med tungmetaller över himlen. Chemtrails var en för sjuk konspirationsteori för mig första gången jag hörde om det. Nu tittar ni ju på när de sprayar dagligen. Eftersom jag vet vad tungmetallsförgiftning innebär rent konkret så kan jag inte säga att jag ser fram emot framtiden.

Men som sagt, vad vet jag? Kanske är det jag som är sjuk i huvudet? Man kan ju alltid hoppas, världen vore en så mycket trevligare plats då. Men det visar sig väl vem som har rätt. Kanske har ni en mycket bra ursäkt för att förgifta och tortera befolkningen i fredstid, medans ni ljuger dem rakt upp i ansiktet. Eller så förstår ni inte ens vad ni håller på med?

Med kanske inte så varma hälsningar…………   Josef Persson 2019-03-28

 

Strålskyddsstiftelsen Insamlingsstiftelse informerar om hälso- och miljörisker med strålning och ger råd om hur de kan minskas. Vi utgår från vetenskaplig forskning, forskares bedömningar samt Europarådets rekommendationer.


Stöd vårt arbete!

Läs här om hur du blir månadsgivare.

Vårt nyhetsbrev

5G Exposé

Se presentationer här

258 vetenskapsmän begär bättre skydd mot hälsorisker

258 vetenskapsmän konstaterar att det finns växande belägg för hälsorisker.  Allmänheten och sjukvårdspersonal måste informeras om riskerna. Läs mer

____________________________________________

5G Appeal – forskare, läkare varnar för hälsorisker


Informationsmaterial

Beställ denna affisch här

Se hela 5G-broschyren. Beställ här

Broschyr - Strålning från trådlös teknik

Beställ broschyren om hälsorisker här

Flyers om WiFi och barn

Beställ upptryckt flyer om WifFi och barn här. Ladda ner pdf här

Flyers att skriva ut och sprida

 


Stöd Strålskyddsstiftelsen - Bli månadsgivare - Ge en gåva

Stöd Strålskyddsstiftelsen - Bli månadsgivare - Ge en gåva
Bankgiro 814-8504 - Swish 123 049 29 83