Strålskyddsstiftelsens styrelse

Mona Nilsson
Mona är ordförande och verksamhetsansvarig för Strålskyddsstiftelsen. Hon är författare till ”Mobiltelefonins hälsorisker”, ”Spelet om 3G” samt till många artiklar i ämnet. Hon har granskat de flesta aspekter av frågan sedan 20 år och är idag en av Sveriges mest kunniga experter på området. Hon har en civilekonomexamen i internationell ekonomi från Uppsala Universitet och har vidareutbildning inom miljö vid Stockholms och Uppsala Universitet.  Kontakt: mona@stralskyddsstiftelsen.se

 

 

Katharina Krusell
Katharina är civilingenjör i Teknisk biologi. Hon arbetar sedan över 20 år med miljöfrågor på svenska myndigheter. Hon har tidigare arbetat på Institutet för teknisk kemi på universitetet i Hannover, Tyskland  och på Jordforsk i Aas, Norge.

 

 

Malin Tornqvist

Malin är IT-konsult, civilekonom och jurist. Hon har under drygt 20 år intresserat sig för hälsoeffekter av elektromagnetiska fält och mikrovågsstrålning från trådlös teknik med ett särskilt intresse för metoder för att minska exponeringen för skadlig strålning och mätningar av strålning i olika miljöer.

 

Strålskyddsstiftelsen Insamlingsstiftelse informerar om hälso- och miljörisker med strålning och ger råd om hur de kan minskas. Vi utgår från vetenskaplig forskning, forskares bedömningar samt Europarådets rekommendationer.


Stöd vårt arbete!

Läs här om hur du blir månadsgivare.

Vårt nyhetsbrev

5G Exposé

Se presentationer här

258 vetenskapsmän begär bättre skydd mot hälsorisker

258 vetenskapsmän konstaterar att det finns växande belägg för hälsorisker.  Allmänheten och sjukvårdspersonal måste informeras om riskerna. Läs mer

____________________________________________

5G Appeal – forskare, läkare varnar för hälsorisker


Informationsmaterial

Beställ denna affisch här

Se hela 5G-broschyren. Beställ här

Broschyr - Strålning från trådlös teknik

Beställ broschyren om hälsorisker här

Flyers om WiFi och barn

Beställ upptryckt flyer om WifFi och barn här. Ladda ner pdf här

Flyers att skriva ut och sprida

 


Stöd Strålskyddsstiftelsen - Bli månadsgivare - Ge en gåva

Stöd Strålskyddsstiftelsen - Bli månadsgivare - Ge en gåva
Bankgiro 814-8504 - Swish 123 049 29 83