Ny bok beskriver hälsoriskerna med smarta elmätare

En ny bok från Norge klargör att de nya ”smarta” elmätarna som nu installeras över hela Sverige vid samtliga bostäder är hälsofarliga. Boken kan laddas ner gratis som pdf.

Den nya boken Smartmålerne, skittenstrøm, pulser og helsa av Einar Flydal och Else Nordhagen visar att även påstått låg strålning från elmätarna har tydligt skadliga hälsoeffekter, vilka kan komma direkt för vissa och först efter en tid hos andra. Orsaken till de ”smarta” elmätarnas skadliga hälsopåverkan ligger enligt författarna främst i de skarpa pulser av mikrovågsstrålning som mätarna avger och de högfrekventa störningarna i elnätet, sk ”smutsig el”, som mätarna orsakar.

Einar Flydal är Master of Telecom Strategy and Technology Management, med en bakgrund bland annat som strategirådgivare och forskare åt Telenor samt universitetslektor vid NTNU. Han är i dag pensionär och skriver om EMF och hälsa på sin blogg http://einarflydal.com.

Else Nordhagen är dr i informatik med en bakgrund som forskare bland annat inom Telenor R&D. Hon har de senaste åren intresserat sig för EMF hälsa och miljö.

Boken finns för nedladdning gratis här

Den kan köpas härLiknande artiklar

Strålskyddsstiftelsen Insamlingsstiftelse informerar om hälso- och miljörisker med strålning och ger råd om hur de kan minskas. Vi utgår från vetenskaplig forskning, forskares bedömningar samt Europarådets rekommendationer.


Stöd vårt arbete!

Läs här om hur du blir månadsgivare.

Vårt nyhetsbrev

5G Exposé

Se presentationer här

258 vetenskapsmän begär bättre skydd mot hälsorisker

258 vetenskapsmän konstaterar att det finns växande belägg för hälsorisker.  Allmänheten och sjukvårdspersonal måste informeras om riskerna. Läs mer

____________________________________________

5G Appeal – forskare, läkare varnar för hälsorisker


Informationsmaterial

Beställ denna affisch här

Se hela 5G-broschyren. Beställ här

Broschyr - Strålning från trådlös teknik

Beställ broschyren om hälsorisker här

Flyers om WiFi och barn

Beställ upptryckt flyer om WifFi och barn här. Ladda ner pdf här

Flyers att skriva ut och sprida

 


Stöd Strålskyddsstiftelsen - Bli månadsgivare - Ge en gåva

Stöd Strålskyddsstiftelsen - Bli månadsgivare - Ge en gåva
Bankgiro 814-8504 - Swish 123 049 29 83

Send this to a friend