Ny bok beskriver hälsoriskerna med smarta elmätare

En ny bok från Norge klargör att de nya ”smarta” elmätarna som nu installeras över hela Sverige vid samtliga bostäder är hälsofarliga. Boken kan laddas ner gratis som pdf.

Den nya boken Smartmålerne, skittenstrøm, pulser og helsa av Einar Flydal och Else Nordhagen visar att även påstått låg strålning från elmätarna har tydligt skadliga hälsoeffekter, vilka kan komma direkt för vissa och först efter en tid hos andra. Orsaken till de ”smarta” elmätarnas skadliga hälsopåverkan ligger enligt författarna främst i de skarpa pulser av mikrovågsstrålning som mätarna avger och de högfrekventa störningarna i elnätet, sk ”smutsig el”, som mätarna orsakar.

Einar Flydal är Master of Telecom Strategy and Technology Management, med en bakgrund bland annat som strategirådgivare och forskare åt Telenor samt universitetslektor vid NTNU. Han är i dag pensionär och skriver om EMF och hälsa på sin blogg http://einarflydal.com.

Else Nordhagen är dr i informatik med en bakgrund som forskare bland annat inom Telenor R&D. Hon har de senaste åren intresserat sig för EMF hälsa och miljö.

Boken finns för nedladdning gratis här

Den kan köpas härLiknande artiklar

Vi arbetar för vår gemensamma framtid – Stöd oss!

Strålskyddsstiftelsen Insamlingsstiftelse informerar om hälso- och miljörisker med strålning och ger råd om hur de kan minskas. Vi utgår från vetenskaplig forskning, forskares bedömningar samt Europarådets rekommendationer. Info om sätt att stödja


255 vetenskapsmän begär bättre skydd mot hälsorisker

255 vetenskapsmän konstaterar att det finns växande belägg för hälsorisker.  Allmänheten och sjukvårdspersonal måste informeras om riskerna. Läs mer


Stoppa 5G – forskare, läkare varnar för hälsorisker


Prenumerera på vårt nyhetsbrev


Informationsmaterial

Beställ denna affisch här

Se hela 5G-broschyren. Beställ här

Broschyr - Strålning från trådlös teknik

Beställ broschyren om hälsorisker här

Flyers att skriva ut och sprida

 

T-shirts och collegetröjor. Se dem och beställ här.

Stöd Strålskyddsstiftelsen - Bli månadsgivare - Ge en gåva

Stöd Strålskyddsstiftelsen - Bli månadsgivare - Ge en gåva

Send this to a friend