12 december, 2017

Stöd oss – Kunskap räddar liv

Människors exponering för elektromagnetisk strålning från trådlös teknik och andra källor har ökat lavinartat under de senaste två decennierna. Samtidigt har ohälsan ökat kraftigt i befolkningen.

De allra flesta känner inte till att den elektromagnetiska strålningen de utsätts för i vardagen kan orsaka en lång rad av de symtom på ohälsa som blivit allt vanligare i samhället under senare år, exempelvis den psykiska ohälsan.  De känner inte heller till de allvarliga långsiktiga hälsoriskerna, exempelvis risken för cancer, trots att de är väl belagda av forskningen. Mörkertalet av drabbade kan därför vara mycket stort.

Utvecklingen pekar mot en fortsatt ständigt ökande exponering. 5G är ett allvarligt hot mot folkhälsan och mot miljön då den kommer att massivt öka exponeringen från en nivå som redan är alltför hög och därför orsakat ökande ohälsa.

Därför är ditt stöd viktigt

  • Det arbete vi bedriver är för dig och din familj. För er hälsa, för kommande generationer och för vår gemensamma miljö.
  • För att kunna fortsätta arbeta och för att kunna nå ut till många fler behöver vi ditt och andras stöd.
  • Vi är beroende av donationer, då vi saknar statliga anslag. Arbetet bedrivs utan vinst­intresse.
  • Du kan stödja oss på olika sätt, t.ex. genom att:

 

Bli månadsgivare

shutterstock_88003108

Som månadsgivare hjälper du oss att bygga en stabil grund för ett långsiktigt arbete.

Bli månadsgivare på något av följande två sätt

  1. Registrera en stående månadsöverföring till Strålskyddsstiftelsen (bankgiro 814-8504) via autogiro i din internetbank
  2. Anmäl att ett valfritt belopp automatiskt dras från ditt konto varje månad med autogiro genom att fylla i och skicka in medgivande om autogiro via vår webbsida.

Du är också välkommen att kontakta oss för att diskutera andra alternativ.

Ge en gåva

Du kan också bidra till vårt arbete genom att  skänka ett engångsbelopp till Strålskyddsstiftelsens bankgirokonto.

Sätt in din gåva på bankgiro 814-8504

 

x Shield Logo
This Site Is Protected By
The Shield →