10 juli, 2020

Demonstrationer Stoppa 5G i Stockholm och Malmö

Lördagen den 4 maj  arrangeras demonstrationer i Stockholm och i Malmö för att uppmärksamma de allvarliga riskerna för människors hälsa och för miljön av 5G-utbyggnaden. Samtidigt hålls föredrag om riskerna med 5G.

Stockholm

Kl 12-16. Demonstration Stoppa 5G Sergels Torg . Talare på demonstrationen är bland annat professor emeritus Rainer Nyberg, initiativtagare till 5G Appeal, idag undertecknad av över 230 vetenskapsmän och läkare som varnar för allvarliga konsekvenser av 5G-utbyggnaden och begär att utbyggnaden stoppas. Även Mona Nilsson från Strålskyddsstiftelsen hör till talarna.

Föredrag

Kl 14.30 föredrag om hälso- och miljöriskerna med 5G. Föredragshållare är professor emeritus Rainer Nyberg samt cancerläkaren och forskaren Lennart Hardell.  Adress är Klara Södra Kyrkogata 20 (nära Sergels Torg).

Här är en affisch om demonstrationen och föredraget som enkelt kan skrivas ut och spridas.

Malmö

Kl. 10. Samling Posthusplatsen. Promenad till Triangeln.

Kl. 11. St Johannesplan Triangeln. Informationsbord och tal av bl a Mads Palsvig och Michael Oddane. Info https://www.facebook.com/groups/176258259724700/

Vi hoppas ni kommer och hjälper till i kampen för vår gemensamma framtid. Att stoppa 5G är en överlevnadsfråga, något av det viktigaste du kan bidra till idag. Glöm inte ta med plakat med budskap till makthavare.