Demonstrationer Stoppa 5G i Stockholm och Malmö

Lördagen den 4 maj  arrangeras demonstrationer i Stockholm och i Malmö för att uppmärksamma de allvarliga riskerna för människors hälsa och för miljön av 5G-utbyggnaden. Samtidigt hålls föredrag om riskerna med 5G.

Stockholm

Kl 12-16. Demonstration Stoppa 5G Sergels Torg . Talare på demonstrationen är bland annat professor emeritus Rainer Nyberg, initiativtagare till 5G Appeal, idag undertecknad av över 230 vetenskapsmän och läkare som varnar för allvarliga konsekvenser av 5G-utbyggnaden och begär att utbyggnaden stoppas. Även Mona Nilsson från Strålskyddsstiftelsen hör till talarna.

Föredrag

Kl 14.30 föredrag om hälso- och miljöriskerna med 5G. Föredragshållare är professor emeritus Rainer Nyberg samt cancerläkaren och forskaren Lennart Hardell.  Adress är Klara Södra Kyrkogata 20 (nära Sergels Torg).

Här är en affisch om demonstrationen och föredraget som enkelt kan skrivas ut och spridas.

Malmö

Kl. 10. Samling Posthusplatsen. Promenad till Triangeln.

Kl. 11. St Johannesplan Triangeln. Informationsbord och tal av bl a Mads Palsvig och Michael Oddane. Info https://www.facebook.com/groups/176258259724700/

Vi hoppas ni kommer och hjälper till i kampen för vår gemensamma framtid. Att stoppa 5G är en överlevnadsfråga, något av det viktigaste du kan bidra till idag. Glöm inte ta med plakat med budskap till makthavare.Liknande artiklar

Vi arbetar för vår gemensamma framtid – Stöd oss!

Strålskyddsstiftelsen Insamlingsstiftelse informerar om hälso- och miljörisker med strålning och ger råd om hur de kan minskas. Vi utgår från vetenskaplig forskning, forskares bedömningar samt Europarådets rekommendationer. Stöd oss.


253 vetenskapsmän begär bättre skydd mot hälsorisker

253 vetenskapsmän konstaterar att det finns växande belägg för hälsorisker.  Allmänheten och sjukvårdspersonal måste informeras om riskerna. Läs mer


Stoppa 5G – forskare, läkare varnar för hälsorisker


Prenumerera på vårt nyhetsbrev


Informationsmaterial

Beställ denna affisch här

Se hela 5G-broschyren. Beställ här

Broschyr - Strålning från trådlös teknik

Beställ broschyren om hälsorisker här

Flyers att skriva ut och sprida

 

Stöd Strålskyddsstiftelsen - Bli månadsgivare - Ge en gåva

Stöd Strålskyddsstiftelsen - Bli månadsgivare - Ge en gåva

Send this to a friend